Modelovereenkomst dakdekkers

21/03/2017

De door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst voor het werken met ZZP-ers in de sector van bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven is beschikbaar. De modelovereenkomst is gezamenlijk opgesteld door partijen bij de CAO voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven (BIKUDAK) in samenwerking met de Belastingdienst.

De modelovereenkomst dakdekkers is kosteloos te gebruiken door alle bedrijven en zelfstandigen in de sector van bitumineuze en kunststof dakbedekking. De overeenkomst zal binnenkort te downloaden zijn van de website van de Belastingdienst onder nummer 905-20171-4943-1-0. De modelovereenkomst bestaat uit vier onderdelen: de modelovereenkomst zelf, een opdrachtbevestiging, een toelichting op de modelovereenkomst en een toelichting op de beoordeling van de modelovereenkomst door de Belastingdienst.

VEBIDAK heeft het document opgesplitst in genoemde vier onderdelen, die hier als afzonderlijke PDF-documenten zijn te downloaden. Wij raden u af de overeenkomst inhoudelijk aan te passen. Het is dan immers geen goedgekeurde modelovereenkomst meer. Er mag in dat geval ook niet worden verwezen naar het goedkeuringsnummer van de Belastingdienst. Uiteraard kunt u de modelovereenkomst wel aanbieden in uw eigen vormgeving en huisstijl en voorzien van uw bedrijfslogo.