Routebeschrijving

Per auto vanuit de richting Utrecht/Den Haag/Rotterdam/Arnhem:

Bij het verkeersplein ‘Oudenrijn’: A2 richting ’s-Hertogenbosch. Afslag Nieuwegein-Zuid, (voor de brug van Vianen), dan linksaf richting Nieuwegein. Bij het 4e stoplicht rechtsaf (richting Fokkesteeg - Z), doorrijden (over de brug) tot aan het kruispunt met stoplichten. Vervolgens linksaf, daarna tweede straat rechts. U bevindt zich dan op de Groningenhaven.

Vanuit de richting ‘s Hertogenbosch (A2 richting Amsterdam):

Afslag Nieuwegein-Zuid (na de brug van Vianen), daarna linksaf richting Nieuwegein. Bij het 4e stoplicht rechtsaf (richting Fokkesteeg - Z), doorrijden (over de brug) tot aan het kruispunt met stoplichten. Vervolgens linksaf, daarna tweede straat rechts. U bevindt zich dan op de Groningenhaven.

Afslag A-27

Het is ook mogelijk om vanuit het noorden en zuiden ons kantoor te bereiken via de A-27.
Neem dan de afslag Nieuwegein, vervolgens bij het tweede verkeerslicht rechtsaf. U bevindt zich dan op de Hollandhaven. De tweede weg rechts is de Groningenhaven.

Openbaar vervoer:

Door de vele mogelijkheden om VEBIDAK met het openbaar vervoer te bereiken is het verstandig om bij de informatiebalie op het Centraal Station Utrecht na te vragen wat de beste en snelste manier is om te reizen.

Contactgegevens

BEZOEKADRES:
Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland VEBIDAK
Groningenhaven 4
3433 PE  NIEUWEGEIN

CORRESPONDENTIEADRES:
Postbus 1248
3430 BE  NIEUWEGEIN
telefoon 030 - 606 32 38
E-mail: info@vebidak.nl
 
map_1
 
 
 
map_2